Google Translate
Skriv ut

Betydelsefulla Möten Magasin – Politik är att välja

Postat den 4 september, 2014 Inga kommentarer

omslag-ungdomspolitikerNu presenterar vi stolt temanr Betydelsefulla Möten Magasin – Politik är att välja – Vad väljer du?

Vi bjuder på betydelsefulla möten berättelser av och med Erik, Hanna, Sara, Stefan, Magda, Gabriel och Linda. De är bara några av dem som satt upp handen och sagt: ”Jag är med, jag vill bidra!”. Tackolov har vi många, men med handen på hjärtat – vi behöver många fler och mer engagemang. Miljoner har massor med åsikter om dem – till vardags och till fest.

Det de gör påverkar oss alla. De är över 44.000 i landets kommuner och 349 st i riksdagen. Och vi behöver fler av dem! Människor som engagerar sig, de som gör! En demokrati är beroende av engagerade människor, utan engagerade människor ingen demokrati. I vårt temanummer Betydelsefulla Möten Magasin – Politik är att välja – Vad väljer du? Betydelsefulla Möten Magasin bjuder in dig att få en något annan bild än den traditionella – detta med hjälp av sju av våra ungdomsförbunds ordförande.

Bläddra i tidningen här


Inga kommentarer än

Bli först med att lämna en kommentar!


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →