Google Translate
Skriv ut

Nyhetsbrevet Betydelsefullas vänner

Postat den 24 februari, 2015 Inga kommentarer

BM Mag nr 5_omslagVem vore vi väl utan vänner – det vore inget roligt liv. Vänner är viktiga och genom åren har vi lyckats få så många goda vänner som bidragit till Betydelsefulla Möten.
Det är vår smala lycka! Betydelsefulla möten är fyllt av betydelsefulla möten och är ju ingenting utan just era betydelsefulla möten. I årets första nyhetsbrev till Betydelsefullas vänner hittar du spännande information om senaste forskningen gällande smärta och ACT, socialchefen i Nordanstig David Lagerqvist berättar hur det skulle vara att bo och arbeta i Idealboda och vad 100 % egentligen betyder. Dessutom sångerskan Lill-babs om sin mormor och hennes viktiga lärdom. Lägg därtill en länk till ett fullmatat spännande och välfyllt 48-sidigt Betydelsefulla Möten Magasin, bläddra, läs och njut!

Läs Nyhetsbrevet Betydelsefullas vänner här


Inga kommentarer än

Bli först med att lämna en kommentar!


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →