Google Translate

Våra älskade djur

Våra vänner djuren betyder mycket för många av oss.
Nu vill vi ta del av dina betydelsefulla möten med djur.

  • Vem och vilka har blivit betydelsefulla för dig?
  • Vad ger samvaron med djuren dig?
  • Vilka är dina betydelsefulla möten med djur?
  • Vad kan vi människor lära oss av djuren?

Med hjälp av insamlingen Betydelsefulla möten – våra älskade djur vill lyfta fram hur viktiga våra möten med djuren är för oss. Både på individnivå, men också för hela vårt samhälle. Betydelsefulla Möten 2act arbetar med att lyfta hur mycket vi alla betyder för varandra. Under flera år har vi samlat på berättelser inom en rad olika yrkesgrupper såsom skola, vård, entreprenörer och idrottsledare.

annons-1-vara-alskade-djur

Nu öppnar vi vår postlåda för att ta emot berättelser om betydelsefulla möten med djur. Vill du berätta om ett möte med ett eller flera djur som fått dig att tänka till, förstå något nytt eller bara må bra? Vad är det som är viktigt i mötet med djur?

Vill du berätta, klicka här!

Insamlingen av Betydelsefulla möten – våra älskade djur är ett pågående projekt som skall syfta till att lyfta och visa på hur mycket våra djur betyder och kan betyda för oss.

VI HAR GJORT DET FÖRUT
Varje kampanj resulterar i en bok (men kan lika gärna resultera i en rad filmer, ljudböcker, teater, tidning mm.) och ett utbildningsmaterial baserad på betydelsefulla möten-berättelser från hela Sverige. Dessutom har vi vår tidning Betydelsefulla Möten Magasin där vi publicerar och sprider information om betydelsefulla möten berättelser.

 

KONTAKT
2act redaktionen

e-post: contact@2act.se
tel. 073-600 32 12 (säkrast på vardagar mellan 10-12)

SPRIDNINGSMATERIAL – om du tycker att det är en bra idé att samla på betydelsefulla möten med våra älskade djur får du gärna hjälpa oss att sprida att vi söker berättelser – alla välkomna!
Via länken här hittar du informationsblad och efterlysning som du gärna får skriva ut och sprida – i din lokala affär, i djuraffären, på skolan/jobbet eller via FB och andra sociala medier. Alla ställen är bra ställen;-))

 

 Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →


Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

    Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

    Gör det här →För vem är du betydelsefull?