Google Translate

Du är Betydelsefull

Via en efterlysning i TV4 Morgonsoffa 2008 fick vi på några få timmar in över 200 berättelser om Betydelsefulla möten.

Spännande och rejält lyckoinspirerat!
I den vackra presentboken Du är betydelsefull samlas 40 berättelser om betydelsefulla möten – om möten som ger mer och förändrar världen till en bättre plats att bo på.

Du är betydelsefull möter du dig själv. Genom en rad härliga vardagsberättelser får du insikt om hur lika vi alla är. Våra liv består av möten. Möten som ger mer och lyfter. Självklart faller vi ibland och ibland blir mötet inte som vi hade tänkt oss. Då gäller det att gå vidare. Vi borstar av oss, skärper till oss och tar nya tag. Här möter du kända och okända som alla delar med sig av sina betydelsefulla möten – möten som ger mer.

Vem skall göra det? Se till att världen blir en bättre plats att bo på? Vi tillsammans såklart! Ensam är aldrig stark, det är när vi står bakom varandra, lyfter varandra och sträcker ut en hjälpande hand som vi kan vrida planeten åt rätt håll. Till ett ödmjukare, varmare och gladare samhälle. Generösare och mer tillåtande. Visst låter det enkelt. Det är faktiskt så enkelt.

Sträck ut en hand i dag, ge någon oförtjänt bra beröm (eller bara beröm) och du skall se att du blir gladare själv. Den som ger får mer! Smäll av ett leende mot någon som behöver det.

Kostar inget – ger mer. Testa så får du se.

Vill du berätta om ett eget betydelsefullt möte? Klicka i Berätta här i menyraden till vänster.

Enkelt, intressant och engagerande!
Betydelsefulla möten – Du är betydelsefull är bok nr 7 i serien av betydelsefulla möten-böcker. Tidigare har förlaget givit ut Betydelsefulla möten – Lärare gör skillnad, Betydelsefulla möten – Människor som recept, Betydelsefulla möten i idrotten, Betydelsefulla möten – Entreprenörer berättar, Betydelsefulla möten – Politiker berättar, Betydelsefulla möten – Nu är det dags!

Beställ våra böcker via vår webbshop www.2act.se/wbshopPrenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →


Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

    Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

    Gör det här →För vem är du betydelsefull?