Google Translate
Skriv ut

Jag har aldrig ångrat mig

Postat den 29 december, 2010 Politiker Inga kommentarer

Jag har alltid varit intresserad av politik, haft starka åsikter och en klar uppfattning om vad jag sympatiserar med. När jag gick på gymnasiet hade jag en skolkamrat, Bengt, han snappade upp mitt intresse och värvade mig till Moderata Ungdomsförbundet. Jag hängde på av nyfikenhet och funderade väl inte så mycket på vad det innebar. Men med facit i hand betydde Bengts initiativ en hel del för hur mitt liv sett ut sedan dess.

Just det att hela tiden få träffa nya människor, vara med om nya upplevelser, få ny kunskap och inblick inom nya områden var en stor orsak till att jag fortsatte att arbeta politiskt.

Till att börja med blev jag väldigt varmt mottagen. Jag fick träffa många trevliga och likasinnade människor och kände mig hemma på en gång. Jag fick snabbt ett stort kontaktnät och en ny aktiv tid tog vid, med möten, seriösa debatter och studiebesök på företag, men också med fester och resor.

Just det att hela tiden få träffa nya människor, vara med om nya upplevelser, få ny kunskap och inblick inom nya områden var en stor orsak till att jag fortsatte att arbeta politiskt. Att få vara med och påverka, att få utlopp för mitt samhällsengagemang och tycka till och bryta åsikter var också en avgörande faktor till att jag är där jag är idag. Jag vet inte hur det hade sett ut annars, men jag vet att jag aldrig har ångrat att jag en gång i tiden lät mig värvas av Bengt Wrannerheim.
Christer Akej, Kommunalråd (M) i Simrishamn

Den här berättelsen är publicerad i boken Betydelsefulla möten – Politiker berättar där en rad politiker medverkar med inspirerande berättelser. Beställ ditt ex. av boken här: www.betydelsefulla.se/butik

bild: friköpt för användning ok enligt


Inga kommentarer än

Bli först med att lämna en kommentar!


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

Betydelsefulla Möten Magasin →


Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →