Google Translate

Enkät Våra älskade djur

annons-3-vara-alskade-djur

Först vill vi börja med att tacka dig för att du tar dig tid att besvara frågorna, svara på så många du vill – ju fler desto bättre. Ett svar är bättre än inget. Den här enkäten är till för dig som vill berätta om ett betydelsefullt möte med ett eller flera djur.

 Svaren kan komma att användas i kommande böcker med fokus på betydelsefulla möten samt kommande nummer av vår tidning Betydelsefulla Möten Magasin.

Om vi använder din berättelse eller citat från något av de svar du ger oss kommer vi att återkoppla till dig så att du får se det som publiceras. Ingen ersättning utgår för medverkan, däremot lottar vi ut 10 betydelsefulla gåvor bland er som får er berättelse publicerad. När du svarar – tänk på en specifik händelse/ett möte
*
Vilket djur mötte du?
* Beskriv det djur du berättar om och situationen, vad hände?
* Vad kände du?
* Varför blev mötet betydelsefullt för dig?
* På vilket sätt har mötet påverkat dig idag?

Motivera och utveckla gärna dina svar. Du behöver inte tänka så mycket på att det skall vara grammatiskt korrekt språk. Om det publiceras hjälper vi dig så att det blir bra!

Om du vill får du gärna skicka länken http://2act.se/enkat-vara-alskade-djur/ vidare till dina vänner som du tror också skulle vilja berätta om fler betydelsefulla möten med våra älskade djur. Läs mer om insamlingen och om Betydelsefulla Möten 2act via http://2act.se/betydelsefulla-moten/kampanjer/djur/

Vi är glada och tacksamma för varje berättelse och svar vi kan få!
Tänk på att din berättelse kan ge någon annan mod och kraft i livet!

Tack!
2act redaktionen

  Personlig information (Steg 1/4)

  Ditt förnamn (obligatoriskt)

  Ditt efternamn (obligatoriskt)

  Din e-post (obligatoriskt)

  Födelsedatum, YYYY-MM-DD (obligatoriskt)

  Vart ifrån i Sverige kommer den här berättelsen?  Ditt betydelsefulla möte (Steg 2/4)

  Här kan du berätta om ett speciellt möte med ett eller flera djur. Vad var det som hände? Vad har mötet betytt för dig? Håll dig kort och berätta som du skulle berätta för en kompis. Ta gärna ett specifikt exempel. Det är inte krångligare att skriva än att prata.

  Är du osäker på om ditt möte är betydelsefullt? Det finns bara en som avgör om det är det - du!

  Kategori: Om du vill kan du här välja att lämna din berättelse under en specifik kategori.

  Rubrik på ditt betydelsefulla möte

  Ditt betydelsefulla möte

  Här har du möjlighet att lämna en bild på dig. Har du en bild på det djur du berättar om, skicka gärna det också! Bilden kan komma att publiceras tillsammans med din berättelse. Försäkra dig om att bilden är fri att använda och lägga upp på internet.

  Tillåtna filformat: jpg, jpeg, png, gif
  Maxstorlek: 1 MB


  Övrig information (Steg 3/4)

  Eventuell övrig information om din berättelse.

  Vill du skicka din berättelse till några vänner? Skriv in deras e-postadress nedan (är det flera adresser så separera dom med kommatecken)

  Samtycke (Steg 4/4)

  Jag samtycker till att den berättelse jag skrivit publiceras i bokform eller i annan form och överlåter härmed upphovsrätten till berättelsen till Betydelsefulla Möten 2act.

  JaNejKontakta mig först

  Jag samtycker till att Betydelsefulla Möten 2act redigerar den berättelse jag skrivit.

  JaNejKontakta mig först

  De personuppgifter du lämnat i detta formulär kommer att sparas och behandlas av Catherina Ronsten, med firma Betydelsefulla Möten 2act, Portgatan 3, 633 42 Eskilstuna, tel. 073-600 32 12. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Catherina Ronsten. Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

  Jag samtycker till att personuppgifter om mig behandlas i enlighet med ovanstående.

  Jag är ingen robot

  För att förhindra spam skulle vi vilja veta om du är en riktig person eller en robot.
  Vänligen fyll i fältet nedan vad det står i bilden.

  captcha

  En kopia kommer även att skickas till din e-postadress med instruktioner hur du gör om du skulle vilja ändra något.

  

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev  Ny vårdbok! Du kan göra skillnad

  Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

  Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →  Berätta själv!

  Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

  Gör det här →  Prenumerera på vårt nyhetsbrev  Ny vårdbok! Du kan göra skillnad

  Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

  Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →


  Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

   Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

   Gör det här →  För vem är du betydelsefull?