Google Translate

BM Föreläsarteam

 

Du har mötet – vi har möjligheterna!

Betydelsefulla möten-föreläsare
Tackvare vårt föreläsarteam har vi nu möjlighet att erbjuda föreläsningar inom en rad olika områden. Vi är experter på att föreläsa och utbilda med fokus på betydelsefulla möten, bemötande och värdedrivet ledarskap. Låt oss hjälpa dig att anlita rätt föreläsare utbildare.

 

Fredrik Alpstedt är beteendevetaren som bidrar till att lyfta mötets betydelse i förändringsprocessen. Varje gång vi möter någon har vi chansen att göra ett avtryck hos den personen. Är vi närvarande i mötet finns det stora möjligheter att mötet blir betydelsefullt både för dig själv och för den du möter. Fredrik är beteendevetaren med ett brinnande intresse för människor, möten, ledarskap och utveckling. Han arbetar dagligen med kvalitetsutveckling, ledarskap och förbättringsarbete enligt Lean filosofin. Läs mer: Fredrik Alpstedt

 

Magnus Blixt  är en erfaren och uppskattad föreläsare med god förankring i vardagen. Han arbetar sedan 15 år som lärare på grundskolan. När det är angeläget tar han ledigt för föreläsningar och seminarier, skolforskningsbevakning, Edcamp, möten, träffar, konferenser mm – vilket tillsammans skapar en bra helhet. Magnus första bok “Välkommen till verkligheten” har hjälpt många nya – och erfarna – lärare i yrket, Magnus har även erfarenhet från Lärarnas yrkesetiska råd, Lärarnas Ansvarsnämnd mm.

Läs mer: Magnus Blixt

David Lindqvist har en bakgrund som ledare inom privat och offentlig sektor. David ger en inspirationsföreläsning som är hämtad från den egna boken Ledarskapets Kärna som är en självbiografisk ledarskapskapsbok för 2000-talet. I vissa delar en kontroversiell föreläsning, men han vill påvisa att ingenting är omöjligt! Oberoende av din ålder ditt kön eller din bakgrund är det bara din fantasi som sätter dina gränser. Du är garanterad en energiinjektion med ett tydligt budskap! Be all u can be! Tro på dig själv och tro på din omgivning! Ställ krav och ha förväntningar på din omgivning, men framförallt på dig själv!
Läs mer: David Lindqvist


Elisabeth Wahlin vet att inget någonsin är kört och hur det är att leva med ett barn med bokstavskombination. Elisabeth brinner för att inspirera andra och skapa en tro på den egna förmågan. I sin roll som projektledare i olika branscher har hon mött ett flertal personer inom näringsliv och organisationer som givit henne insikten om hur värdefullt det är att lyfta både sig själv och andra för att nå framgång. En pusselbit i detta är att känna sig betydelsefull!

Läs mer: Infoblad Elisabeth Wahlin,
Elisabeths sida – här hittar du några av Elisabeths tankar och information om temaföreläsningar


Catherina Ronsten entusiasmerar och brinner för att öka kunskapen om mötets betydelse, bemötande och storytelling. Betydelsefulla Möten är allt. Livet i stort som smått. Människor och hela jorden. Lust och glädje, sorg och vrede. Betydelsefulla möten är kärnan till livets existens där vi på köpet får till oss fantastiska nya, gamla och nyttiga lärdomar som vi behöver ta till oss, utveckla, fördjupa och förstå. En föreläsare jag beundrar och vill lyssna till får gärna ha humor (skratt är nyttigt;-), skapa glädje (pirr i magen) och ge inspiration (nytänk ’aha’!!).
Läs mer: Catherina Ronsten

 

 

MODERATORER

Anita Lilja-Stenholm är en stark, nyfiken, kreativ och enastående kvinna. En engagerad filantrop med starkt driv för människorättsfrågor. Väl förankrad i Pippi Långstrumps värdegrund med humanistisk inre kompass. I sin roll som moderator lyssnar hon in det osagda, skapar mervärde i dialog, delaktighet, respekt, tillit  och närvaro och använder all fantasin och lyhördheten för att möta och överträffa deltagarnas och föreläsarens förväntningar. Får det betydelsefulla mötet att lyfta! ”Möten mellan människor i alla åldrar och från olika kulturer som ger energi, värdegemenskap och som bidrar till mänskligare möten”

 

Mats Björud är moderator och affärsutvecklare som levererar med bravur. Han har mångårig erfarenhet från tjänste- och serviceföretag såväl i Sverige som internationellt i befattningar som bl.a. VD och Marknadsdirektör. Idag arbetar han med verksamheter i behov av strukturerad förändring och utveckling där han leder processer med ett helhetsperspektiv. Genom åren har Mats arbetat som organisations- och verksamhetsutvecklingskonsult i olika branscher. Mats är en av våra moderatorer. ”Ett betydelsefullt möte är när jag får eller ger inspiration som leder till positiv förändring. Som moderator är det viktigt att göra ett bra förarbete, ha en bra struktur och lyckas skapa en god kommunikation med deltagarna och publiken”. 

FÖR FÖRMEDLING AV FÖRELÄSARE OCH MODERATORER
Kontakta oss för mer information.

e-post: contact @ 2act.se tel: 073-600 32 12Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →