Året var 2007 och jag åkte med min sambo på ett kundmöte. Vi arbetar inom samma bransch och han ville ha med mig som sidekick i mötet med kunden som dessutom är en vän till honom. Jag minns inga detaljer från mötet. Var vi var, hur länge det höll på eller vad som egentligen var syftet med vårt möte. Det jag vet är att inget var sig likt efteråt. Cattis kom in som en virvelvind med sin entusiasm, sina tankar om livet, människorna och världen.

Hon använde ordet medkraft för att förändra världen. Och hon spred glädje och hopp kring sig. Hon var i full gång med att förändra världen till det bättre. Inte sitta och klaga eller tycka en massa saker. Hon gjorde och hon gjorde det nu. Det blev en vändpunkt. Jag har alltid vetat att jag vill vara med och skapa det samhälle jag vill leva i. Att aktivt delta och styra världen i en positiv riktning. Med Cattis så blev det i ett slag möjligt och väldigt enkelt.

Idag arbetar jag med Cattis och hennes Betydelsefulla möten genom min firma. Jag hjälper henne att nå sina mål och hennes dröm om en bättre värld och därmed jobbar jag i harmoni med mina drömmar. Jag är en medkraft till det positiva samhället och jag har en aktiv tydlig riktning i det jag gör.

Utan henne och vårt möte hade nog den delen av mitt liv varit mer krokig och säkert mycket mindre tillfredsställande. Jag sa ja till Cattis och hennes projekt och med det sa jag ja till mig själv. Kram på dig Cattis och tack!

Gunilla Munke 5 Senses reklambyrå, Eskilstuna

www.5senses.se

Gunilla Munke, Eskilstuna

Du kanske också gillar:

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.