Google Translate
Skriv ut

Jag fick tid att tänka efter

Postat den 8 november, 2011 Möten En (1) kommentar

Ett möte som har betytt väldigt mycket för mig är faktiskt mötet med mig själv. Tidigare hade jag stora problem med att jag låste mig i vissa tankar och sätt att vara. Det gick så långt att jag blev sjukskriven på grund av depression. Då fick jag verkligen tid att tänka efter vad jag ville med mitt liv och vad jag inte ville. Jag insåg att jag alltid gjort saker för andra och nästan aldrig någonting för mig själv.

Idag mår jag bättre. Det händer ofta att jag stannar upp och tänker på vad jag verkligen vill eller inte vill.

Så pass långt har jag också kommit att jag använder mig av mina erfarenheter och försöker föra över dem på mina vänner, så att också de ska lära sig att tänka mer på sig själva. När jag lyckas känns det riktigt bra. Mötet med mig själv är det mest betydelsefulla som hänt mig.
INGELA HULTH, ANLÄGGNINGSARBETARE, VÄSTERÅS

Den här berättelsen är publicerad i boken Betydelsefulla möten – Lärare gör skillnad (utgiven 2010) där över 60 personer medverkar med inspirerande berättelser om sina betydelsefulla lärare. Berättelsen tog vi emot i samband med vår riksomfattande efterlysning av Betydelsefulla lärare. Kampanjen genomfördes tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting. Beställ ditt ex. av boken Betydelsefulla möten – Lärare gör skillnad via: http://butik.2act.se
1 kommentar

  1. Luck
    2011-12-06

    Your cranium must be protecting some very valaulbe brains.


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

Betydelsefulla Möten Magasin →


Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →