Google Translate

Betydelsefulla Möten – Människor som recept


Här kan du bläddra i Betydelsefulla möten – Människor som recept

Här möter du över 60 inspirerande berättelser av och med vårdare, vårdtagare och anhöriga.

I boken Betydelsefulla möten – Människor som recept blandas djup sorg med innerlig glädje. Otrygghet och ovisshet får stå tillbaka till förmån för omtanke, kunskap och medmänsklighet. Betydelsefulla möten – Människor som recept bjuder på en resa med många olika hållplatser och mängder med aha-upplevelser. Alla som berättar har en sak gemensamt. De har mött människor som lyft dem, sett dem, blivit förebilder och satt djupa spår i deras liv. Möten som de idag bär nära sitt hjärta och möten som blivit betydelsefulla för deras utveckling eller läkningsprocess..

Under 2011-2012 genomfördes forskning på delar av det insamlande materialet i den riksomfattande kampanjen Betydelsefulla möten i vården.
Här kan du läsa
mer om forskningen och dess resultat.

vard_webb
Via vår webbshop kan du enkelt beställa ditt ex. av Betydelsefulla möten – Människor som receptPrenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →