Google Translate
Skriv ut

När livet var som svartast

Postat den 20 februari, 2011 Vård Inga kommentarer

Elisabeth kom till oss på förlossningen morgonen efter det att vår son Mattis hade dött. Vi hade honom inne hos oss då. Hon kom in genom dörren, tittade på oss och sa hej, men gick sedan genast fram till Mattis och hälsade på honom. Och så berättade hon för oss vilken ovanlig och vacker kille vi fått. Därefter gick hon fram till oss och tog i hand och hälsade.

Mitt i all vår sorg bekräftade Elisabeth oss som föräldrar och gratulerade oss till vår perfekte son, som tyvärr inte fick stanna. Elisabeth finns fortfarande hos oss på olika vis. Hon är en person som får mig att le och bli alldeles varm bara av att tänka på henne, detta trots att hon varit med oss när livet var som svartast. Helena, 35 år, förskolelärare/handledare, Stockholm
Mattias, 29 år, fritidsledare, Stockholm

Lyssna till När livet var som svartast


Inga kommentarer än

Bli först med att lämna en kommentar!


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

Betydelsefulla Möten Magasin →


Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →