Warning: Use of undefined constant ’zlib - assumed '’zlib' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/61/121461/2act.se/public_html/wp-content/themes/2act-tema/header.php on line 3 Warning: Use of undefined constant output_compression’ - assumed 'output_compression’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/61/121461/2act.se/public_html/wp-content/themes/2act-tema/header.php on line 3 Warning: Use of undefined constant ‘On’ - assumed '‘On’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/61/121461/2act.se/public_html/wp-content/themes/2act-tema/header.php on line 3 Warning: Use of undefined constant ’zlib - assumed '’zlib' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/61/121461/2act.se/public_html/wp-content/themes/2act-tema/header.php on line 4 Warning: Use of undefined constant output_compression_level’ - assumed 'output_compression_level’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/61/121461/2act.se/public_html/wp-content/themes/2act-tema/header.php on line 4 Warning: Use of undefined constant ‘1′ - assumed '‘1′' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/61/121461/2act.se/public_html/wp-content/themes/2act-tema/header.php on line 4 Tack vare några få ord - 2act
Google Translate
Skriv ut

Tack vare några få ord

Postat den 29 december, 2010 Skola Inga kommentarer

Jag är lärare och under mitt första år fick jag en jobbig klass som jag inte klarade av. Jag valde att sluta med den klassen och började arbeta i en annan klass på samma skola. Efter mitt första år lämnade jag läraryrket en tid. Jag var tveksam till om jag skulle fortsätta som lärare överhuvudtaget. En dag mötte jag Eva Nikku på stan. Hon var lärare på den skola som jag hade jobbat på och dessutom mamma till en kille i den klass som jag bytte till.

Eva berättade för mig hur mycket det betydde för hennes son när jag började i hans klass. Han tyckte att jag verkligen var bra!

När hon sa det till mig var det som om mitt första år som lärare trots allt inte var totalt misslyckat. Idag jobbar jag som lärare igen och det är mycket tack vare det Eva sa till mig när vi möttes. Hennes uppmuntrande och vänliga ord fick mig att förstå att jag kanske var en ganska bra lärare, trots allt. Det hon sa till mig har varit en enorm styrka för mig många gånger. Det var en väldig tröst och uppmuntran för mig att hon med några ord fick mig att se de positiva delarna i en, för mig, jobbig period i livet. Hon gav mig tanken att trots att allt ser mörkt ut så händer även positiva saker.
PERNILLA WILLEMSEN 42 ÅR LÄRARE MOTALA

Den här berättelsen är publicerad i boken Presentboken Du är betydelsefull där du hittar en rad inspirerande berättelser. Beställ ditt ex. av boken Du är betydelsefull här: http://butik.2act.se


Inga kommentarer än

Bli först med att lämna en kommentar!


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

Betydelsefulla Möten Magasin →


Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →