Google Translate
Skriv ut

Betydelsefull stämning

Postat den 29 december, 2010 Politiker Inga kommentarer

Egentligen är jag inte så intresserad av politik. Det kan låta underligt, med tanke på att jag har varit politiskt verksam sedan 1960-talet. Givetvis har jag alltid drivits av en övertygelse om att alla, efter sin förmåga, kan och bör bidra till en bra samhällsutveckling. Men det som har gjort att jag fortsatt med politiken genom alla år är att jag alltid känt mig mycket välkommen. Det har alltid varit en vänlig stämning de gånger jag besökt möten eller sammanträden med mitt parti. Det är just den där vänliga stämningen och alla de omkring mig som varit med och skapat det har varit mina stora betydelsefulla möten i politiken.
Thomas Bergman (M) Lantmästare och bonde Axberg Örebro län

Den här berättelsen är publicerad i boken Betydelsefulla möten – Politiker berättar där en rad politiker medverkar med inspirerande berättelser. Beställ ditt ex. av boken här: www.betydelsefulla.se/butik


Inga kommentarer än

Bli först med att lämna en kommentar!


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

Betydelsefulla Möten Magasin →


Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →