Google Translate

Betydelsefulla Möten - våra älskade djur

Betydelsefulla möten - våra älskade djur vill lyfta fram hur viktiga våra möten med djuren är för oss. Både på individnivå, men även för hela vårt samhälle. Nu öppnar vi vår postlåda för att ta emot berättelser om betydelsefulla möten med djur. Vi vill visa på hur mycket våra djur betyder och kan betyda för oss. Vill du berätta om ett möte med ett eller flera djur som fått dig att tänka till, förstå något nytt eller bara må bra? Vad är det som är viktigt i mötet med djur?

VI HAR GJORT DET FÖRUT Betydelsefulla Möten 2act arbetar med att lyfta hur mycket vi alla betyder för varandra. Under flera år har vi samlat på berättelser inom en rad olika yrkesgrupper såsom skola, vård, entreprenörer och idrottsledare. Våra vänner djuren betyder mycket för många av oss. Nu vill vi ta del av dina betydelsefulla möten med djur.

* Vilka är dina betydelsefulla möten med djur?

* Vem och vilka har blivit betydelsefulla för dig?

* Vad ger samvaron med djuren dig?

* Vad har du lärt dig i mötet med djur?

SPRID OSS GÄRNA! Om du tycker att det är en bra idé att samla på betydelsefulla möten med våra älskade djur får du gärna hjälpa oss att sprida att vi söker berättelser – alla är välkomna!

 

I want to challange you!

23 maj, 2017

”Today I want to challenge each of you.” Sångerskan Rihanna tar emot Harvard Humanitarian Award och talar engagerat om att man inte behöver vara miljonär för att hjälpa andra. Hon säger: ”I´t all starts with you!” Vackert och viktigt tal om det insiktsfulla om hur mycket vi alla kan betyda för varandra. Du är betydelsefull – allt du gör spelar roll!

Läs vidare …


Invitationsdepartementet bjuder in

24 juni, 2016

2014 startade invitationsdepartementet, eller united invitations, som det numera heter eftersom projektet nu har spridits till andra länder. Konceptet är smart och enkelt. Svenskar bjuder in SFI-studenter att träna sin svenska. När Invitationsdepartementet fått in önskemål så matchar de dem som vill vara med. Lyssna på middagsambassadör Daniel Wendel som berättar om projektet i Radio Malmöhus här.

Läs vidare …


Räck ut en hand

23 januari, 2016

Jag heter Carina Månsson, är 38 år och har 3 barn och man. Vi bor i stort hus i centrala Ystad och jag titulerar mig Mångsysslande entreprenör. Jag driver fem företag och sitter i tre styrelser. Dessutom är jag engagerad i en av föreningar där jag sitter som ordförande heter Livslust Ystad. Livslust Ystad startades för snart 2 år sedan.… Läs vidare →

Läs vidare …


Livsresans goda sida

23 januari, 2016

Min filosofi är att man kanske inte förstår allt här i världen men om man hittar något som är bekvämt och fungerar så kan man använda sig utav det. Så är det med mina metoder och utbildningar. Jag ger behandlingar med komplementära metoder och undervisar bl.a. i Reiki som jag ser som en handlingsplan för livet. Hur jag kom på… Läs vidare →

Läs vidare …


Berättarministeriet

23 januari, 2016

“Barnen är vår framtid” sägs det ofta i utbildningssammanhang. För att satsa på framtiden måste vi värna om våra barn, utbilda dem på bästa sätt och se till att de kan bidra till en bättre värld i framtiden. Bonniers Bokklubb vill främja läsningen hos barn- och ungdomar i Sverige. De anser att barnens framtid hänger på att de ska kunna… Läs vidare →

Läs vidare …
Karta

Hitta betydelsefulla möten från hela Sverige! Klicka på kartan nedan för att filtrera.Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →


Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

    Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

    Gör det här →För vem är du betydelsefull?