Google Translate

BM MAGASIN

Med vårt magasin ger vi dig en spännande och lärorik upplevelse. Vi visar på hur betydelsefull du är och vilka möjligheter du har att medverka och påverka för att skapa det samhälle som du vill ha.

BM Mag nr 5_omslag

DU ÄR BETYDELSEFULL
Hela livet är fyllt av möten, möten som gör skillnad. Betydelsefulla möten. I din vardag bidrar du och genom dina handlingar och möten skapar vi alla världen. Så som den ser ut idag. Idag kan du göra all skillnad – idag kan du vara den som får en avgörande betydelse för någon annan.

VÅR AFFÄRSIDÉ
Betydelsefulla Möten 2act är en social innovation som erbjuder metoder, verktyg och inspiration för att öppna dörrar till utveckling och förändring. Vi skapar en positiv medkraft för individer, organisationer, företag och samhälle.

TIPSA OSS GÄRNA!
Vi tar gärna emot tips om betydelsefulla möten och annat lärorikt som kan ge inspiration i livet. Allt material lagras och publiceras elektroniskt. Vi har inte möjlighet att ta ansvar för inskickat material eller skickar det åter.

SPECIAL TEMANR MAGASIN
Betydelsefulla Möten Magasin kan också publiceras som en del i företag- och organisationers egen kommunikationskanal. Vi hjälper er att sätta strålkastarljuset på era interna och externa betydelsefulla möten och betydelsen av dem. Det blir storytelling när den är som bäst!

Betydelsefulla Möten 2act handlar om dig, om de möten som bidragit till den du är och det du gör. Det är i mötet det händer. Det är i mötet som vi gemensamt skapar allas vår framtid.
Betydelsefulla Möten 2act har tagit fram en metod och struktur för att på riksnivå samla in spännande vardagsberättelser med fokus på möten som gjort skillnad. Där människor via en annan person bestämt sig för att ta nya steg i livet. Varje kampanj resulterar i en bok med en samling av betydelsefulla möten-berättelser från hela Sverige.

Betydelsefulla Möten 2act ger ut både böcker och magasin.
Betydelsefulla Möten Magasin innehåller spännande och lärorika berättelser med rejält hög energiboost! Betydelsefulla Möten Magasin ger dig perfekt inspiration och motivation för att må bra och vidga dina vyer. I magasinet presenteras dessutom forskning inom lycko- och hjärnforskning. Väl fylld till bredden av inspirerande betydelsefulla möten och dess positiva möjligheter!

Bläddra i presentationsfoldrar för resp. nr av våra magasin här
BETYDELSEFULLA MÖTEN MAGASIN NR 5 2014

BETYDELSEFULLA MÖTEN MAGASIN NR 4 2014


TEMA ”POLITIK ÄR ATT VÄLJA – VAD VÄLJER DU?”

BETYDELSEFULLA MÖTEN MAGASIN NR 3 2014


TEMA ”POLITIK ÄR ATT VÄLJA – VAD VÄLJER DU?”

BETYDELSEFULLA MÖTEN MAGASIN NR 2 2014

BETYDELSEFULLA MÖTEN MAGASIN NR 1 2014

BETYDELSEFULLA MÖTEN MAGASIN NR 1 2013

ImagePrenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →


Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

    Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

    Gör det här →För vem är du betydelsefull?