Google Translate

Om boken ” Kära mamma – Du är betydelsefull”

böcker


 

 

 

 

 

 

 

 

 

elvira

 

”Jag ville ge boken till min mamma eftersom jag vill att hon ska veta att jag är stolt över henne och älskar henne. Jag och min mamma umgås redan väldigt mycket och jag tänkte att boken var ett bra tillskott i att göra saker ihop och också något som vi kan ha skoj kring även efteråt.”
ELVIRA FRICKNER 19 år, UPPLANDS VÄSBY

 

 

anki2
”Jag har en mycket fin relation till min dotter och det rör alltid lite extra i hjärtat att få något så intimt förknippat med den närhet som vi känner till varandra. När jag läser citaten i Kära mamma-boken, som jag vet skulle kunna vara min dotters egna ord, så blir det också påtagligt vilken kraft det är i att göra saker ihop och skriva ned dem tillsammans. Jag har aldrig sett en sådan bok tidigare – den är verkligen fin!”
ANN-CHRISTIN L FRICKNER 50 år, UPPLANDS VÄSBY

 

”Det som är spännande är att Kära mamma-boken har gjort oss mer medvetna om att vi gör saker tillsammans. Vi har båda bitvis många uppdrag som gör att den tid vi har tillsammans för att umgås blir begränsad. Vi trivs jättemycket i varandras sällskap och nu är det extra kul att både planera och skriva ned det gemensamt i boken. Det blir till ett minne för livet!”
ELVIRA & ANN-CHRISTIN UPPLANDS VÄSBYPrenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →