Google Translate
Skriv ut

Nöjd till 100 procent

Postat den 6 december, 2010 Ambassadörer berättar Inga kommentarer

Jag var en begynnande tonårsmamma, livet gick sin gilla gång och inga dramatiska förändringar såg ut att vänta runt hörnet.

Mitt arbete som sälj- och marknadsansvarig på ett företag som bygger bredband i glesbygd kändes helt okej. Men så en söndagsmiddag var jag och min man hemma hos några bekanta. Mitt under det trevliga samtalet fick min man, som handlar med pappersmassa, frågan om han inte hade kontakt med någon bra påsleverantör. Malin, som ställde frågan, hade två klädbutiker och hon var inte helt nöjd med kvalitén på alla påsar hon hade köpt in.

Diskussionen kring middagsbordet var allmän, men den väckte en tanke som ledde till att vi startade ett bolag tillsammans, också jag blev företagare.  Idag är vi tre kompanjoner och vi har ett företag där vi importerar påsar från en av världens största papperstillverkare, som gör påsar för de flesta stora modehus och företag. Numera gör vi påsar för både stora och små företag.

Jag är nöjd med min satsning till 100 procent. Även om framtiden kräver klurighet för att överleva hoppas jag kunna fortsätta att vara inget annat än en entreprenör för all framtid.

Bitte Hellstrand, delägare, Göteborg

www.trejda.se

Den här berättelsen är publicerad i Tillväxtverkets bok ”Betydelsefulla möten – Nu är det dags!” där Ambassadörer för kvinnors företagande medverkar med inspirerande berättelser. Beställ ditt ex. av boken här: www.tillvaxtverket.se/publikationer


Inga kommentarer än

Bli först med att lämna en kommentar!


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

Betydelsefulla Möten Magasin →


Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →