Google Translate
Skriv ut

Vi blev behandlade som vuxna

Postat den 14 februari, 2011 Idrott Inga kommentarer

I mitten av 60-talet var jag aktiv orienterare i Tunafors Sportklubb i Eskilstuna. När jag en gång satt med på ett årsmöte insåg jag att medelåldern i klubben var mycket hög. För att klubben inte skulle dö ut föreslog jag att vi skulle börja rekrytera ungdomar.

De andra tittade på varandra, varpå en sa att förslaget var bra. Jag och en kompis fick i uppdrag att både bilda och driva en ungdomsavdelning. Detta blev en viktig vändpunkt i mitt liv. Från att ha varit en person som tog dagen som den kom blev jag strukturerad och planlade allt jag skulle göra. Intresset för ledarskap och föreningsliv tog fart och har sedan dess fortsatt i många skepnader. Senast i politisk form.
LENNART NORE 58 ÅR, ELEKTROINGENJÖR, VÄRMDÖ


Inga kommentarer än

Bli först med att lämna en kommentar!


Lämna en kommentar

Skriv in ditt namn, e-post och hemsida nedan eller logga in via Facebook.
Prenumerera på vårt nyhetsbrevNy vårdbok! Du kan göra skillnad

Ny vårdbok! Lärorikt om bemötande i vården. Boken "Du kan göra skillnad" har sin grund i forskningsprojektet Betydelsefulla möten i vården. Tre forskare har i sin forskning valt att fokusera på det positiva perspektivet av bemötande i vården.

Vad är det som gör skillnad? Läs och lär →Betydelsefulla möten – våra älskade djur!

Har du ett eller flera betydelsefulla möten med djur som du vill berätta om? Just nu samlar vi på berättelser till vår nästa bok. Vill du vara med? Berätta här!

Betydelsefulla Möten Magasin →


Berätta själv!

Har du varit med om ett betydelsefullt möte som du vill berätta om? Berätta här!

Gör det här →